nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

CAMPING - FAST

Vi kan tilby ca. 80 faste helårsplasser for campingvogner. Alle plassene har strøm og gratis Wi-Fi. Store og fine plasser, de fleste utbygd med store spikertelt og terrasser. Dersom du er interessert i plass, ta kontakt med Tommy Edvardsen på telefon 95069426 eller e-post post@nordnescamp.no for mer informasjon. Mange selger også plassene sine "på rot", og da kan det være lurt å se etter salgsannonse i aviser, på www.finn.no og andre nettsteder hvor det kjøpes og selges. Nordnes Camp & Bygdesenter er et ypperlig utgangspunkt for fjellvandring langs oppmerkede turstier i Saltfjellet og Svartisen Nasjonalpark, Junkerdal Nasjonalpark, fiske i Saltdalselva, fiske i fjellvatn, fiske på fjorden, jakt eller bærplukking I nærområdet rundt campingplassen finner du fine turstier både langs Saltdalselva og opp i fjellet. Følger du traktorveien som går opp i fjellet, tar det ikke lang tid før du kommer til en gapahuk med fin utsikt over Saltdalen. Går du litt lengre kommer du høyere opp og utsikten blir enda bedre. I området finner du også spor etter gruvedrift fra ca. år 1900, samt rester av dyregraver. Lekeplassen har en trampoline som er populær for de minste barna. Noen få meter fra campingplassen finner du en gapahuk med fin utsikt over Saltdalselva. Her kan du grille eller bare sitte å nyte utsikten og høre på bruset fra elva.

CAMPING - BESØKENDE

CAMPINGPLASSEN Den har åpent hele året, og vi har flere fine oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt. Alle har strømtilknytning. De fleste plassene er på gress, men vi har også noen på asfalt, som egner seg best for bobiler. Lekeplassen har en trampoline som er populær for de minste barna. Vi har også gratis Wi-Fi tilgjengelig over hele campingplassen. Noen få meter fra campingplassen finner du en gapahuk med fin utsikt over Saltdalselva. Her kan du grille eller bare sitte å nyte utsikten og høre på bruset fra elva. Nordnes Camp & Bygdesenter har en sentral beliggenhet, og egner seg godt som base for rundturer i nærområdet, enten du ønsker å oppleve Polarsirkelen, Saltstraumen, shopping i Bodø eller kulturopplevelser på for eksempel Nordlandsmuséet, Blodveimuséet eller Nasjonalparksenteret og Adde Zetterquist Kunstgalleri på Storjord. FANTASTISKE NATUROPPLEVELSER Liker du naturbaserte aktiviteter, er Nordnes et ypperlig utgangspunkt for fjellvandring langs oppmerkede turstier i Saltfjellet og Svartisen Nasjonalpark, Junkerdal Nasjonalpark, fiske i Saltdalselva, fiske i fjellvatn, fiske på fjorden, jakt eller bærplukking. I nærområdet rundt campingplassen finner du fine turstier både langs Saltdalselva og opp i fjellet. Følger du traktorveien som går opp i fjellet, tar det ikke lang tid før du kommer til en gapahuk med fin utsikt over Saltdalen. Går du litt lengre kommer du høyere opp og utsikten blir enda bedre. I området finner du også spor etter gruvedrift fra ca. år 1900, samt rester av dyregraver.

KART OVER CAMPINGEN

<a href="https://res.cloudinary.com/visbook/image/upload/v1481279439/208/winwbj2h7r7kru1kdjds.jpg" target="_blank"><img src="https://res.cloudinary.com/visbook/image/upload/f_auto,w_450/208/winwbj2h7r7kru1kdjds.jpg" /></a>