nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

TRADISJONSMATDAGAN

På nyåret i 2011 fikk vi idéen om å teste ut gamle lokale oppskrifter, og servere disse i et eget arrangement på kroa. Da vi begynte å søke gjennom gamle oppskriftsbøker og hefter fant vi mengder av interessante oppskrifter, så her var det bare å komme i gang! I oktober 2011 arrangerte vi for første gang en tradisjonsmatdag på Nordneskroa. Dagen ble markedsført i samarbeid med Den Kulturelle Spaserstokken i Saltdal kommune. Tradisjonsmatdagen ble arrangert lørdag 15.10.2011, og ble en stor suksess. Vi bestemte oss derfor for å gjøre dette til et årlig arrangement. Men dette var første prøverunde, og vi så at det burde gjøres en del endringer til neste gang. I oktober 2012 var vi klar med en ny tradisjonsmatdag. Vi var mye bedre forberedt og hadde et større utvalg av retter. Hovedtemaet var møsbrømlefser, og vi hadde invitert 2 lokale produsenter til å servere lefser basert på forskjellige gamle oppskrifter. Også denne lørdagen i oktober 2012 ble en kjempesuksess! Mellom 250 og 300 mennesker var innom og presseoppslagene ble store og positive. I oktober 2013 bestemte vi oss for å kjøre arrangementet over 2 dager, både lørdag og søndag. Også denne gang hadde vi invitert lokale produsenter, og tradisjonsmatdagan ble en suksess med rundt 500 besøkende over 2 dager. Etterhvert har Tradisjonsmatdagan blitt en stort årlig arrangement som hvert år samler ca. 800 besøkende over 2 dager. Vil du vite mer om Tradisjonsmatdagan, klikk på linken nedenfor: <a href="http://www.tradisjonsmatdagan.no/tradisjonsmatdagan.489761.no.html"_blank">Tradisjonsmatdagan</a>

MØSBRØMLEFSA - EN LOKAL SPESIALITET

Møsbrømlefsa er en meget populær spesialitet i vårt område. Det selges titusenvis av møsbrømlefser i løpet av et år i Salten. Møsbrømlefsa finner du hovedsaklig i kommunene Saltdal, Fauske og Sørfold, men også delvis i Bodø. Hos oss serverer vi Møsbrømlefsa hver dag året rundt, og den er det største enkeltproduktet vi selger på kroa vår. Møsbrømlefsa er en stor tynn lefse som vi tilbereder på steketakke og smører inn med en slags prim, laget av brunost, hvetemel, melk og sukker. Vi kaller det “møsbrøm” eller “søvel”. Når lefsa er gjennomvarm, tilsetter vi rømme og smeltet smør. Enkelte sløyfer rømme og/eller smøret. Deretter bretter vi lefsa sammen og serverer den varm! Søtt og godt, og ganske kraftig kost. En ekte «Saltenværing» spiser Møsbrømlefsa med fingrene, men du kan også bruke kniv og gaffel! Klikk for å lese mer om <a href="http://www.tradisjonsmatdagan.no/moesbroemlefse.498661.no.html"_blank">møsbrømlefsa</a>