SELSKAPSMENY

Vi tilbyr ulike selskapsmenyer for all mat som kan leveres. Dette må bestilles minst 1,5 uke før ønsket levering. Vi tilbyr koldtbord og tapas, gryterettmeny og julematmeny. <a href="https://res.cloudinary.com/visbook/image/upload/v1490189501/208/fuvb1ju4ui4y5l45gaib.pdf" target="_blank">Priser koldtbord og tapas - 2017</a>

nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t
m

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...

CATERING

Vi tilbyr catering av mat til enhver anledning, f.eks. bursdagsselskap, bryllup, konfirmasjoner, slektstreff, skoletreff, julebord, eller bare til hjemmekos med gode venner! Vi leverer koldtbord og tapas, både varme og kalde retter, I år kan vi tilby en egen juletapasmeny. I tillegg kan vi levere tradisjonell varm julemat som ribbe og pinnekjøtt m.m. Vi leverer gratis innenfor Saltdal kommune, men kan også levere utenfor Saltdal mot et lite frakttillegg. Klikk <a href="http://www.tradisjonsmatdagan.no/julebord-og-catering.6249758-489567.html"_blank">her</a> for å laste ned cateringmenyene.

ALÁ CARTE

Vår ala carte meny består av retter for enhver smak. Vi jobber nå med en oppdatering av menyen, som etterhvert vil bli lagt ut her. Her er noen eksempler på våre mest populære retter: Vår hjemmelagede «Bygdeburger» er et godt alternativ til den tradisjonelle hamburgeren. Prøv også vår «Møsbrømlefse», en spesialitet fra Salten. Vår mest populære rett! Klikk for å lese mer om <a href="http://www.tradisjonsmatdagan.no/moesbroemlefse.498661.no.html"_blank">møsbrømlefsa</a>.

BUFFÉT

Vi er kjent for våre populære middagsbufféter som vi serverer hver dag hele året. Våre søndagsbufféter er spesielt store og inneholder minst 15 retter med hjemmelaget mat, hovedsakelig norsk tradisjonsmat. Til buffétene hører også et stort antall desserter av alle slag.

SELSKAPSMENY

Vi tilbyr ulike selskapsmenyer som både kan serveres hos oss på kroa, eller leveres som catering. Selskapsmenyer må bestilles minst 1 uke før ønsket levering. Vi tilbyr koldtbord med og uten varmrett, tapas og julemat. Klikk på linken nedenfor for å laste ned menyene: <a href="http://www.tradisjonsmatdagan.no/julebord-og-catering.6249758-489567.html"_blank">Julebord og catering</a>